Om oss

Vi är det trygga valet inom hantverk

Våra motton är våra löften till kund och Regal Staket & Smide lever upp till våra löften! Våra kunder är vårt fokus och vi är inte nöjda förrän du är mer än nöjd. För oss är varje jobb unikt och vårt mål är att alltid tillgodose alla våra kunders behov. Hur ska vi kunna uppnå att alltid vara helt felfria och göra alla kunder mer än nöjda ?

Det är att lyssna på varje enskild kund, skräddarsy modeller och lösningar för varje kund och efterleva det. När vi startade företaget så var det egentligen ett enkelt motto som vi tänkte på och det var ”Bemöt alla dina kunder på samma sätt som du vill bli bemött när du köper in en vara eller tjänst” Med det tankesättet så är vi det trygga valet inom hantverk från första kontakt till faktura efter slutfört arbete.

Vårt mål är att skapa er dröm i smide

Tillsammans med era idéer, inspirationsbilder eller vår hemsida och katalog skapar vi er dröm i smide. Har ni inga idéer så är vi behjälpliga med val av modell till just ert projekt. Vi kan även göra en 3d ritning innan ni bestämmer er! På så sätt ser ni exakt hur det kommer se ut hos just er. Våra modeller är oftast tillverkade av stora och tunga profiler så det ser inte bara bra ut på bild utan det känns också att det är kvalité rakt igenom.

Vi åtar oss både stora och små jobb, alla kunder är lika viktiga för oss ! I det traditionella hantverket förlitar vi oss även på modern teknologi och utrustning, vilket möjliggör kvalitetsmässig snabb produktion till rimliga priser. Vårt mål är att våra smidesprodukter hittar vägen till människor som uppskattar konst och kvalité.