Loading...

Smidesstaket

Smidesstaket

bringar elegans och en ökad säkerhet till ert hem eller företag. Vi kan tillverka alla typer av staket utan några begränsningar. Staketet kan vara högt eller lågt, långa sektioner eller korta, spetsar upptill, rakt eller bågformat, massiva profiler eller ihåliga, modellerna är oändliga och vi har inga standardmodeller utan allt tillverkas enligt era skisser, bilder eller modeller ni hittat på vår hemsida eller någon annan sida från övriga världen.Som vanligt så är det bara er fantasi och plånbok som sätter gränserna. Vanligtvis tillverkas staket i samma eller liknande modell som er grind. Smidesstaket är en livslång investering och med rätt skötsel så varar det för evigt.

MODELL s1

MODELL s2

MODELL s3

MODELL s4

MODELL s5

MODELL s6

MODELL s7

MODELL s8

MODELL s9

MODELL s10

MODELL s11

MODELL s12

Varmförzinkning är en ytbehandling av metall som sker genom att denna doppas i flytande 460-gradig zink. Detta ger ett mycket starkt skydd mot korrosion och kan vara för evigt. Sprutlackering eller pulverlackering ger också ett bra skydd.

Montage av staketet utför vi på befintliga betong eller smidesstolpar, har ni inte några stolpar så utför vi även markarbeten enligt era önskemål.

Referenser

Läs mer